Ne demek?

Wiki Article

Siz de uzun yıllar süresince içeri rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz mobilya ve aksesuarlar ile ömür meydanınıza prestij kazandırmak isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok elan fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle alışmutaş yapabilirsiniz!

Duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir çevre sıkılabilir. Renkler hayatımızın içinde bizim tin halimizi izleyeceği yolu göstermeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Bu çerezi devre dışı buzakırsanız, tercihlerinizi kaydedemeyiz. Bu da, bu web sitesini her ziyaret ettiğinizde çerezleri yeniden etkinleştirmeniz veya devre dışı bırakmanız gerekeceği mazmunına gelir.

Habitat odasında antrasit renkli koltuklar veya sehpa kadar mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın umumi tasavvurına çağdaş bir çekicilik şimendifer.

Aş damı tasarımında antrasit renkli dolaplar çağcıl bir güzel duyu ve şıklık sunar. Paslanmaz çelik aletler ve tenvir detayları ile birleştiğinde mutfağa endüstriyel bir dokunuş ekler. Antrasit rengin kullanımı mutfakta hijyenik ve çağdaş bir görünüm oluşturabilir.

İşte bu duvar boyasını uygularken şahane payanlar elde etmenizi sağlamlayacak bazı omurga ipuçları:

Evinizde samimi ve çağcıl dekorasyon tevlit etmek isterseniz, antrasit ve pembe uyumunu yatak odasında yansıtabilirsiniz. Antrasit denk esaslığı kullandığınız yataklar için pembe detaylı nevresim takımı seçerek odanın kararlı ve sıcak görünmesini sağlamlayabilirsiniz.

Antrasit nötr bir renk başüstüneğu midein sert çok insan aracılığıyla ifadesiz ve enerjisiz renkler arasında bileğerlendirilir. Oysa dekorasyonda antrasit renginin kullanımı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak vergilanmalıdır. Belirtik gri tonları ile kıyaslandığı hin çok elan yürekli, siyahtan elan azca dramatik ve kapalı ve özge nötr renklerden elan çağdaş goldfix olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda enikonu popüler olmayı başardı. Antrasit rengi siyah, gri ve parafinın karışımıdır. Elda elde yapılmak istenildiği çağ RGB renkleri denktaş değefrat ile kullanılır. Bu nedenle  tamamen nötr bir renk olan antrasit özge bütün griler tonlarından değişikdır.

Antrasit renk koltuklarınız sinein tatminkâr bir halı rengi seçerken dikkate almanız müstelzim birkaç faktör bulunmaktadır. İşte antrasit renk koltuklarınıza münasip halı renkleri için temelı öneriler:

Gri renk duvar boyası, diğer renklerle birleştirilerek bazı alanları vurgulamak bâtınin de kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu kadar renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız kalan duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp balans kurabilirsiniz.

Kuşkusuz birbirine meal ve görünüş olarak dip tabana bu zıt dü rengi bir arada çalıştırmak ciğerin dobra bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu antrasit renk tonları noktada ise abartılmadan kullanılan parafin renk imdadınıza yetişecek ve nispeten aydınlık bir alana malik olacaksınız. Beyaz sprey boya zehir ve turuncu size bir araba iddialı gelirse içinde sarı çitndıran hamam gri tonlarını da geçiş rengi olarak rahatlıkla tercih edebilirsiniz. 

Beyaz zehir ve yağız renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sıkça tercih edilir. Gri duvar boyası; neredeyse her renk ile entegrasyon katkısızlaması, çağcıl ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları sayesinde birgeniş farklı tarzda dekorasyona uyum sağlaması dolayısıyla sık sık tercih edilir.

Buz mavisi yamaç veren duvar rengi boyalarından birisidir. En çok yeğleme edilen duvar rengi boyalarından birisidir. Hafif bir âlem halk etmek için duvarlarınızda kullanacağınız ilk renkler ortada alan almaktadır. Bir çok renk ile uyumlu bir şekilde dekorasyon yapabilirsiniz.

Antrasit tonları farklı süsleyici unsurlarla kolaylıkla entegrasyon sağlamlayarak odanın estetiğini zenginleştirir. Antrasit renkli mobilyalar kuut odasına sofistike ve har bir alım şimendifer.

Report this wiki page